söndag 27 juli 2008

Hungern är den bästa kryddan

Idag var det dags att avsluta vår fasta, frukosten blev "som vanligt", en kopp té, vatten och fruktjuice. Lunchen blev en otroligt trist soppa som inte gjorde någon glad.

Kvällsmaten däremot, blev en helt annan historia. Vi hade bestämt att vi skulle äta kycklingsallad och det var nog den godaste kycklingsallad jag någonsin ätit. Hungern är som bekant den bästa kryddan och vi längtade verkligen efter något att tugga på efter ett antal dagar med flytande föda.


Själva salladen är egentligen inget märkvärdigt, vi förberedde lunchen inför morgondagen, currykyckling, och stekte då på lite extra kyckling att ha i vår sallad. Till detta hade vi sallad, tomat, gurka, färska champinjoner och lite hackad lök. Vi hittade lite, lite Rhode Islanddressing i en gammal bortglömd flaska som jag la bredvid så man kunde doppa lite om man ville, och så pressade vi citron över hela härligheten. Ååååh, så gott det var!

Dagens motion består av en tur till affären och en promenad på en timme (mitt på smällhetaste eftermiddagen, vad tänkte vi på egentligen???). Vi får se vad stegräknaren stannar på innan kvällen är slut.

Dagens vatten: 2,5 liter
Dagens steg: 12,123

Se andra bloggar om:
, , och .

Inga kommentarer: